Η μοναδικότητα των Α’ Υλών και η σχολαστική επιλογή τους αποτελούν τη βάση των εξαιρετικών προϊόντων μας. Η απόσταξη των σπόρων γλυκανίσου για το Ούζο Χίου, της αυθεντικής Μαστίχας για το Λικέρ Μαστίχας Χίου μαζί με αιθυλικη αλκοόλη γεωργικής προέλευσης και αφετέρου η επιλογή εκλεκτών ποικιλιών σταφυλιών για το Τσίπουρο, πραγματοποιείται σε παραδοσιακούς χάλκινους ξεχωριστούς άμβυκες με σκοπό την διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων. Η υπομονή για αργό διαχωρισμό και ο συνεχής έλεγχος καθόλη τη διαδικασία της απόσταξης, αποτελούν εχέγγυα για την λήψη υψηλής ποιότητας αποσταγμάτων. Τα αποστάγματα κατόπιν παραμένουν σε πιστοποιημένες ανοξείδωτες δεξαμενές μέχρι να ωριμάσουν. Οταν το άρωμα και η γεύση έχουν ισορροπήσει πραγματοποιείται η αραίωση, με νερό υψηλής ποιότητας ειδικά επεξεργασμένο στις εγκαταστάσεις μας και λαμβάνουμε το τελικό προϊόν. Η διαδικασία παραγωγής ολοκληρώνεται μετά την ωρίμανση του τελικού προϊόντος με το φιλτράρισμα του. Εν συνεχεία το προιόν είναι έτοιμο για εμφιάλωση στα υψηλής δυναμικότητας σύγχρονα μηχανήματα της ποτοποιίας.