Η μοναδικότητα των Α' Υλών και η σχολαστική επιλογή τους αποτελούν τη βάση
των εξαιρετικών προϊόντων μας. Η απόσταξη των σπόρων γλυκανίσου για το Ούζο Χίου, της αυθεντικής Μαστίχας
για το Λικέρ Μαστίχας Χίου μαζί με αιθυλικη αλκοόλη γεωργικής
προέλευσης και αφετέρου η επιλογή εκλεκτών ποικιλιών σταφυλιών για το Τσίπουρο, πραγματοποιείται σε
παραδοσιακούς χάλκινους ξεχωριστούς άμβυκες με σκοπό την διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων. Η υπομονή
για αργό διαχωρισμό και ο συνεχής
έλεγχος καθόλη τη διαδικασία της απόσταξης, αποτελούν εχέγγυα για την λήψη υψηλής ποιότητας αποσταγμάτων. Τα
αποστάγματα κατόπιν παραμένουν σε πιστοποιημένες ανοξείδωτες δεξαμενές μέχρι να ωριμάσουν. Οταν το άρωμα και
η γεύση έχουν ισορροπήσει
πραγματοποιείται η αραίωση, με νερό υψηλής ποιότητας ειδικά επεξεργασμένο στις εγκαταστάσεις μας και
λαμβάνουμε το τελικό προϊόν. Η διαδικασία παραγωγής ολοκληρώνεται μετά την ωρίμανση του τελικού προϊόντος με
το φιλτράρισμα του. Εν συνεχεία
το προιόν είναι έτοιμο για εμφιάλωση στα υψηλής δυναμικότητας σύγχρονα μηχανήματα της ποτοποιίας.